Днями у місті:

27 червня


10.00 – Урочистості

до Дня Конституції

України

на площі

біля Будинку рад


28 червня


10.00 - Шаховий турнір

до Дня Конституції України

Шаховий клуб «Маяк»


30 червня


17.00 – Випускний вечір

коледжу харчових

технологій

МБК


02 липня


15.00 – Вечір відпочинку

у клубі для людей

поважного віку

«Відпочинок»

МБК


19.00 – Концерт

симфонічного

шоу-оркестру

HARDI

«The best of roch ballads»

МБК

Сесійний зал


Ремонт мосту!

Цілодобова "Гаряча лінія" міської влади


Радіо Сміла

ОПОВІЩЕННЯ

Випадкове фото

  • Львів. Собор св. Юра

Надання житлових субсидій

Детальніше

ГІДНІСТЬ, ВОЛЯ, ПЕРЕМОГА!

10 міфів про субсидії

Міністерство соціальної політики України

/Завантажити файл/

Tелефон довіри

У прокуратурі Черкаської області для повідомлення та оперативного реагування на отриману інформацію про факти корупції, у робочі дні з 9 до 18 години діє «телефон довіри» за номером 36-67-77, а також 0688355790.

Національна дитяча "гаряча лінія"

Тіньова зайнятість-проблема сьогодення

Не спалюй гроші - бережи енергію

Судова реформа триває

Відмовляйся від хабарів

Отримав субсидію -бережи енергоресурси

енергоефективні поради

Майстри виробничого навчання визначили критерії оцінювання практичного туру Конкурсу
П'ятниця, 17 березня 2017, 08:46

Відбулось засідання творчої групи педагогічних працівників професій харчового напрямку на тему «Визначення завдань та критеріїв оцінювання Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер»». У засіданні взяли участь представники державних навчальних закладів Черкаське вище професійне училище, Золотоніський професійний ліцей, Корсунь-Шевченківський професійний ліцей, Іркліївський професійно-аграрний ліцей, Білоцерківський центр професійної у Черкаській області», Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, Звенигородський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.

Майстри виробничого навчання визначили завдання та критерії оцінювання практичного туру Конкурсу. Майстер виробничого навчання Черкаського вищого професійного училища Валентина Висока ознайомила з сучасними Європейськими вимогами до приготування та оформлення конкурсних робіт. Учасники засідання творчої групи ознайомились з матеріально-технічною базою кухні-лабораторії №1 з професії «Кондитер» Смілянського ЦППРК.

Прес-центр ЦППРК