Сесійний зал


Ремонт мосту!

Цілодобова "Гаряча лінія" міської влади


Радіо Сміла

ОПОВІЩЕННЯ

Випадкове фото

  • Світанок

Надання житлових субсидій

Детальніше

ГІДНІСТЬ, ВОЛЯ, ПЕРЕМОГА!

10 міфів про субсидії

Міністерство соціальної політики України

/Завантажити файл/

Tелефон довіри

У прокуратурі Черкаської області для повідомлення та оперативного реагування на отриману інформацію про факти корупції, у робочі дні з 9 до 18 години діє «телефон довіри» за номером 36-67-77, а також 0688355790.

Національна дитяча "гаряча лінія"

Тіньова зайнятість-проблема сьогодення

Не спалюй гроші - бережи енергію

Судова реформа триває

Відмовляйся від хабарів

Отримав субсидію -бережи енергоресурси

енергоефективні поради

Смілянські студенти серед переможців конкурсу «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»
Вівторок, 30 травня 2017, 13:10

 

Нещодавно в Національному університеті харчових технологій відбувся конкурс «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів коледжів і технікумів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Студенти Смілянського коледжу харчових технологій показали себе якнайкраще. Результатом їхньої роботи є отримані переможні нагороди – дипломи та грамоти в усіх трьох номінаціях: «Високий рівень теоретичної підготовки», «Високий рівень практичної підготовки», «Найкраще домашнє завдання». Також переможцям конкурсу було запропоновано продовжити навчання в Національному університеті харчових технологій за скороченим терміном навчання починаючи з 3 курсу.

В конкурсі взяли участь студенти 3 курсу, групи ВХК 14 Вікторія Косенко та Юлія Писаренко. Підготовкою студентів займались викладачі фахових дисциплін Лісіцина Л.І. та Заславна В.О.

Конкурсна програма складалась з 3 основних етапів:

1) виконання домашнього завдання та його презентація;

2) перевірка теоретичних знань з технології та технохімічного контролю виробництва;

3) практичний тур – виготовлення батонів та бісквітного напівфабрикату.

Цікавим та захопливим було виконання домашнього завдання – виготовлення відомого французького десерту – торта «Опера» під керівництвом викладача фахових дисциплін Валентини Заславної.

Основою цього вишуканого торту є ніжний бісквіт «Джоконда», що виготовляється з мигдального борошна, просочений сиропом та перешарований масляним кавовим кремом та шоколадним ганашем. Зверху торт оздоблюється шоколадною дзеркальною глазур’ю, написом та харчовим золотом. Цікавою особливістю даного виробу, що свідчить про високу майстерність кондитера, є такий показник, як висота торта, яка не повинна перевищувати 3 см.

Другий та третій етапи конкурсу проводились на базі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів НУХТ. Крім того всі учасники конкурсу відвідали з екскурсією одне з провідних підприємств України ПАТ «Київхліб».

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій показали себе якнайкраще. І результатом їхньої роботи є отримані переможні нагороди – дипломи та грамоти в усіх трьох номінаціях: «Високий рівень теоретичної підготовки», «Високий рівень практичної підготовки», «Найкраще домашнє завдання». Також переможцям конкурсу було запропоновано продовжити навчання в Національному університеті харчових технологій за скороченим терміном навчання починаючи з 3 курсу.

Тож вітаємо наших конкурсантів та бажаємо їм подальших перемог.

Прес-центр Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ